Over ons

Elke jongere kan zijn eigen pad kiezen, ook als het soms moeilijk is. Wij vinden dat alle jongeren de kans moeten krijgen om hun talenten te ontdekken en zich te ontwikkelen. In een veilige en open omgeving helpen we jongeren om hun toekomst vorm te geven, zodat ze zich gesteund en gezien voelen. Jongeren die vastlopen op school of werk begeleiden we naar nieuwe mogelijkheden. Met persoonlijke coaching en een programma op maat helpen we hen om een stap verder te komen.

 

Persoonlijke begeleiding

Traject Op Maat (TOM) begon in 2007. Inmiddels ondersteunen we elk jaar zo’n 170 jongeren. TOM betekent dat we kijken naar wat jongeren kunnen, willen en nodig hebben. Met persoonlijke begeleiding helpen we hen een passende opleiding, een goede baan, of een combinatie van beide te vinden.

TOM is onderdeel van de sector Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente ’s-Hertogenbosch. We werken samen met verschillende organisaties om jongeren de juiste ondersteuning te bieden. Niet woonachtig in ’s-Hertogenbosch maar in de regio? Neem contact op met de afdeling leerplicht van je gemeente. Vaak kunnen gemeentes je ook aanmelden voor TOM.

Wij werken bij TOM

We zetten ons dagelijks in om jongeren te begeleiden richting een succesvolle toekomst. Ons team bestaat uit betrokken professionals die elke jongere zien als individu met unieke talenten en behoeften.