Werkwijze

Bij TOM werken mensen met verschillende achtergronden en opleidingen. Hierdoor is er altijd iemand die jou kan helpen. Iedere deelnemer krijgt een vaste coach. Door een band op te bouwen, maken we vaak grote stappen vooruit. We zorgen voor een veilige en open omgeving waar iedereen welkom is en zich respectvol gedraagt. Bekijk de coaches op de pagina Over Ons.

Begeleiding

Deelnemers komen drie of vier dagen per week. Zo leren ze elkaar en hun coach snel kennen. Dit helpt om problemen of blokkades snel te zien en aan te pakken. Door het regelmatige contact groeit het vertrouwen, en dat zorgt voor een goede begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Startkwalificatie

TOM kan je helpen om terug naar school te gaan. Door het halen van een diploma heb je meer kansen op de arbeidsmarkt. Samen wordt gekeken of de opleiding te combineren is met een baan. Ook voor wie niet meer wil leren, maar op zoek is naar een baan of een combinatie van werken en leren, is er persoonlijke begeleiding beschikbaar.

Pas op de plaats

Zit je niet lekker in je vel? Dan kun je bij TOM een pas op de plaats maken en je weer verder ontwikkelen als het beter gaat. Het is belangrijk dingen te blijven doen en in contact te blijven met andere jongeren. Hier krijg je die kans.

Activiteiten en projecten

Ieder traject is uniek en helpt jongeren hun talenten te ontdekken, vaardigheden te verbeteren en een goede balans te vinden tussen werken en leren. Naast een breed programma bieden we samen met onze partners ook projecten aan. Bekijk hieronder alle activiteiten en projecten.

Verschillende groepen

We bieden verschillende groepen aan voor jongeren. Elke groep is speciaal gemaakt om te helpen met persoonlijke ontwikkeling en toekomst. We helpen met praktische vaardigheden, sociale vaardigheden en loopbaanbegeleiding. In een veilige en fijne omgeving ontdekken wat bij je past! Bekijk hieronder de verschillende groepen.